Volontiranje

Centar za očuvanje autohtonih rasa je aktivistička organizacija koja je otvorena za uključivanje svih onih koji bi posvetili svoje slobodno vreme, znanje i veštine aktivnostima od opšteg interesa. Kod nas uvek ima nekog posla i svaka pomoć nam je dobro došla. Za volontiranje je potreban entuzijazam, energija i dobra volja. Pozivamo Te da se priključiš našem malom timu, stekneš novo iskustvo i dobro se zabaviš.

Volontiranje je dobrovoljna aktivnost i podrazumeva, pre svega, slobodu izbora, a sloboda je za nas temeljna vrednost jednog demokratskog društva i osnovna težnja ljudske civilizacije. U svetu je volontiranje definisano na različite načine, ali se može slobodno reći kako je u svojoj najširoj definiciji volonterski rad neprofitno, neplaćeno, nekarijerističko, slobodno izabrano delovanje, koje se javlja u različitim oblicima.


PRIJAVITE SE
________________________________________________________________________________

Donacije

Ukoliko dolazite iz fondacije,kompanije, ambasade ili neke druge institucije i želite da podržite rad Centra uopšte ili neku određenu aktivnost molimo Vas da nas kontaktirate na mail kako bismo vam pripremili dodatne informacije i predstavili naš rad detaljnije.

Ukoliko želite da lično podržite naš rad, možete na naš račun uplatiti sredstva preko obične uplatnice. Za iznose do 30.000 dinara nije potrebna nikakva dodatna papirologija i ne plaća se porez. Primer popunjene uplatnice možete pogledati ovde.

________________________________________________________________________________

Baner

Ako želite da postavite naš baner na vaš sajt, možete ga preuzeti u sledećem formatu:

________________________________________________________________________________